Szekeres András +36 70 948 - 9500
Menüpontok

Kör kipufogóvégek

Kör Díszvégek

Ebben a kategóriában találhatjuk 60 mm átmérőtől, 115 mm átmérőig a kör díszvégek sorozatát különböző perem kialakításokkal.

Megnézem

Csapott Kipufogóvégek

Csapott Díszvégek

A ferdén vágott kipufogóvégek legjobb tulajdonságai ,hogy az autókon lévő lökháritó vonalveztését követi. Ezeket a végeket különböző méretben és fomában is gyártjuk.

Megnézem

Ovál Kipufogóvégek

Ovál Díszvég

Igazi tuning felszerelés. Kiállításokon autók sokaságán láthatunk hasonló kipufogóvégeket. Optikai kinézetben nincs párja.


 

Megnézem

Ellipszis Kipufogóvégek

Ellipszis diszvégek

 A matematikában az ellipszis görbe azon pontok mértani helye egy síkon, ahol a pontok két rögzített ponttól mért távolságának összege a két pont távolságánál nagyobb állandó. A két pontot fókuszpontnak vagy gyújtópontnak hívják.  :-)

Megnézem

Szögletes Kipufogóvégek

Szögletes Díszvégek 

Egyes autótípusoknál semmilyen más stíusú kipufogóvég nem jöhet szóba, csakis a szögletes .Ezeket a végeket igény szerinti méretben is elkészitjük .

Megnézem

Diesel Kipufogóvégek

Diesel Diszvégek

 A diesel autó tulajdonosoknak is készítünk kipufogóvégeket, és ezeket már nem kell a lökhárító alá rejteni.

Megnézem

Csavarozható Kipufogóvégek

Csavarozható Díszvégek

Ezeknek a díszvégeknek nagy előnye, hogy könnyen szerelhetőek.Mindenki saját maga szerelheti fel és le az otthonában.

Igény szerinti formában és méretekben is elkészítjük.

Megnézem

Egyedi Kipufogóvégek

Ezek a díszvégek a kipufogóvég gyártás magasabb szintje. Fő szempontunk az egyediség, ahol az autó egy kis részlete megkoronázza az autó egészét. Egyes díszvégek gyártása, kizárólag kis számban történik azért, hogy akár a parkoló autók között, vagy akár egy kiállításon ne legyen hasonló. Egyedi és extrém ötletek kivitelezését is vállaljuk. 

Megnézem

Színes Kipufogóvégek

Tedd még színesebbé autódat! Ha az autónak lehet egyedi fényezése, akkor miért ne lehetne az a kipufogóvégnek is? A kipufogóvégekről mindenkinek a polírozott krómhatás jut elősször az eszébe. Most a megszokott látvány ellenére, egyedi színre készítettheted velünk a kipufogóvégedet. A látvány önmagáért beszél.

Megnézem

Dupla Kiipufogóvégek

Ikerhatás 

Az iker kipufogóvégek igazi sportos megjelenést biztosítanak. Ezek a végek közvetlen a gyári kipufogódobra hegeszthetők szűkítő és/vagy ’Y’ átalakító közbeiktatásával. 

Megnézem